Algemene voorwaarden

 

Kom je bij De Witte Heks voor een artikel, een workshop, een advies of activiteit, dan hebben wij op dat moment wat ze noemen een overeenkomst voor bepaalde tijd.
De Witte Heks aanvaardt geen aansprakelijkheid voor wat jij doet of zegt.
In de workshops geeft ik adviezen en tips. Dat kan ook bij het bestellen van artikelen, zoals oliën en kruiden of halfedelstenen. Wat jij met deze adviezen doet, bepaal jij zelf.
Volg je bij De Witte Heks een coachtraject dat is ook dat voor bepaalde tijd. En bepaal jij wat wij doen en wat jij doet met mijn adviezen en tips.
Datzelfde geldt voor de tips en adviezen die ik geef tijdens de verschillende workshops: jij bepaalt wat jij er mee doet (of laat).
Bij het aangaan van een overeenkomst tussen jou en mij ben jij zelf verantwoordelijk voor het op de hoogte zijn van deze algemene voorwaarden en mijn privacyverklaring (zie elders op de site).
Wil je iets om wat voor reden dan ook, anders dan dat in de voorwaarden en verklaring staat, laat dat dan direct bij ons eerste contact weten. Dan kan ik aangeven of ik daar in mee kan gaan of niet.

 

 

Contactgegevens

De witte heks
Yvonne Arnst
Boerhoornstraat 43
7846 AA Noord-Sleen
telefoonnummer 06 48 76 50 84

Kamer van Koophandel nummer 67233112
BTW nummer is NL001524622B95

© 2024 - Yvonne Arnst

Volg mij op Social Media