Magie en maatwerk

Elk magisch voorwerp is handgemaakt en uniek. Op deze site staan foto’s van magische voorwerpen die ik heb gemaakt. Ze dienen ter inspiratie en om een beeld te geven van wat ik maak. Als jij iets wilt, kijken we samen naar jouw wensen. Naar welke magie jij nodig hebt of die jij een ander gunt, wat daar bij past, welke materialen, vormen, formaten en meer.

Je kunt ook reeds gemaakte magische voorwerpen bestellen in de webshop; wensflesjes, beschermingsflesjes, heksenkisten, beschermende mobielen en nog veel meer. Lang niet alles staat in de webshop. Die is nog in aanbouw 🙂

Bedenk dat kleuren, vormen en materialen kunnen afwijken van de foto’s. Ik werk met natuurlijke materialen. Deze materialen krijgen alle aandacht en de passende magie mee. Van de magische voorwerpen zijn er dan ook geen twee hetzelfde. Elk voorwerp is uniek. 

In de magische voorwerpen verwerk ik vaak halfedelstenen vanwege hun werking. Of ik gebruik kruiden en oliën om dezelfde reden. De energieën van deze voorwerpen kunnen elkaar vaak mooi versterken of aanvullen. Hetzelfde geldt voor de verschillende bomen en hun hout.

 

Contactgegevens

De witte heks
Yvonne Arnst
Boerhoornstraat 43
7846 AA Noord-Sleen
telefoonnummer 06 48 76 50 84

Kamer van Koophandel nummer 67233112
BTW nummer is NL001524622B95

© 2024 - Yvonne Arnst

Volg mij op Social Media