Mooi of prachtig?!

Vorige week vrijdag hoorde ik op Radio 2 het nieuwste nummer van Marco Borsato. Het heet “Mooi” en ik vind het prachtig. De tekst is prachtig en past zo bij mij en bij hoe ik nu tegen het leven aankijk.
De zin “Het leven is mooi, het is maar hoe je kijkt, het is maar wat je ziet” bijvoorbeeld; zo is het voor mij echt. Tegenslagen brengen vaak ook iets goeds. Of ze laten me zien dat het toch echt de bedoeling is dat ik naar mijn gevoel luister. Begin dit jaar bijvoorbeeld. Ik had een afspraak in Den Haag en alles in me zei: ga niet. En ik ging toch en kreeg een ongeluk. De schade viel mee en het was niet fijn en wat ik er van heb geleerd: luister naar je gevoel! Zegt dat nee, doe het dan niet! Vraag je niet af waarom, ga niet tegen je gevoel in, maar luister er gewoon naar!

En ik snap ook dat het voor sommigen zo moeilijk is om de positieve kant van dingen te zien. Soms is het leven gewoon k.. en kl… en dan is het een klus. Hoe doe jij dat? Hoe ga jij om met de tegenslagen die je krijgt?

 

Contactgegevens

De witte heks
Yvonne Arnst
Boerhoornstraat 43
7846 AA Noord-Sleen
telefoonnummer 06 48 76 50 84

Kamer van Koophandel nummer 67233112
BTW nummer is NL001524622B95

© 2024 - Yvonne Arnst

Volg mij op Social Media