Over mij

Mijn naam is Yvonne. Ik ben een creatief en praktisch mens en werk met de natuur, met alles dat moeder Aarde ons geeft. Ik werk als coach, schrijf (levens) verhalen en geef advies over communicatie en omgevingsmanagement. Veel hè ?!
Daarom op deze site meer informatie over een aantal van mijn activiteiten. Kijk gerust eens rond. En heb je vragen? Neem dan contact met me op.

Creëren en magie
Als klein meisje maakte ik graag zo veel mogelijk zelf. En dat is niet veranderd. Nog altijd maak ik graag dingen zelf en liefst ook van hergebruikte materialen en materialen uit de natuur, zoals hout, stenen en veren, papier, katoen, vlas, hennep en wol.

Halfedelstenen
Als ik hierboven schrijf “stenen” dan bedoel ik diverse stenen. Gewone kiezelstenen die je in je tuin of op straat kunt vinden, heksenstenen en halfedelstenen. Die laatste verkoop ik ook in mijn webshop.

Coach
Als coach help ik mensen met vragen. Vragen over gezondheid, welbevinden en nog veel meer. Wil je daar meer over weten? Of heb je een vraag waarvan je denkt dat ik je er mee kan helpen? Neem dan contact met me op.

Verhalenschrijver
Schrijven doe ik graag. Ook altijd al. Sprookjes, versjes, verhaaltjes en ook levensverhalen van anderen. Ik kan jouw levensverhaal opschrijven. Of dat van één van jouw voorouders. Wil je daar meer over weten? Neem dan contact met me op.

Advies over communicatie en omgevingsmanagement
Naast alle hiervoor beschreven activiteiten ben ik ruim 20 jaar actief als (communicatie)adviseur en omgevingsmanager. Vooral voor gemeenten, provincies en waterschappen in participatieprojecten voor bijvoorbeeld wijk- en dorpsvernieuwing. En ook als projectleider voor gemeenten, zoals projectleider Pauperparadijs voor de gemeente Noordenveld. En voor diezelfde gemeente was ik voorzitter van de klankbordgroep en onafhankelijk contactpersonen voor de bewoners van de wijk Middenveld, waar ernstige schade aan woningen was veroorzaakt door werk aan de rioleringen.
Wil je meer over mij weten als adviseur, neem dan contact met me op.

 

Contactgegevens

De witte heks
Yvonne Arnst
Boerhoornstraat 43
7846 AA Noord-Sleen
telefoonnummer 06 48 76 50 84

Kamer van Koophandel nummer 67233112
BTW nummer is NL001524622B95

© 2024 - Yvonne Arnst

Volg mij op Social Media