Over mij

Mijn naam is Yvonne. Al vanaf jonge leeftijd maak ik graag alles zelf. Als klein meisje voor mijn poppenhuis en later voor mijn barbiepop. En nog later maakte ik mijn eigen kleding en vooral sieraden.
Inmiddels maak ik ook vaak cadeautjes. Een gehaakte miniatuur muis voor mijn moeder, die gek is op muizen en vroeger ook Ankie-Muis werd genoemd. Een gehaakte miniatuur kat voor een tante die al jarenlang alle (zwerf)katten in de buurt eten geeft en een kikker-collage voor weer een andere tante.
Ik werk met hout, stenen en veren, papier, afvalmaterialen (zoals kurk, houtresten en dopjes), inkt, pigmenten en verschillende stoffen, katoen, vlas, hennep en wol.

Wat ik verder doe, is moeilijker te omschrijven. Ik help mensen met vragen. Vragen over gezondheid, welbevinden en nog veel meer.
Wil je daar meer over weten? Of heb je een vraag waarvan je denkt dat ik je er mee kan helpen? Neem dan contact met me op.
Of kom naar één van mijn workshops. Het aanbod varieert van creatieve workshops tot informatieve bijeenkomsten over etherische oliën en familieopstellingen.

Ten slotte ben ik coach en werk ik als omgevingsmanager en communicatieadviseur.
Wil je daar meer over weten kijk dan op yvonnearnst.nl.

 

 

Contactgegevens

De witte heks
Yvonne Arnst
Boerhoornstraat 43
7846 AA Noord-Sleen
telefoonnummer 06 48 76 50 84

Kamer van Koophandel nummer 67233112
BTW nummer is NL001524622B95

© 2022 - Yvonne Arnst

Volg mij op Social Media